Autor: Beta, 021.rs

Novi Sad
09.02.2024.
16:25 > 16:25
Advokatska komora Beograda suspendovala je svog člana, advokata Čedomira Kokanovića, potvrdio je predsednik te komore Momčilo Bulatović.
  • VB

    13.02.2024 02:06
    Nije mi bas najjasnije. Znam neke advokate koji su bili u pritvoru ali nisu suspendovani iz Komore. Navodno to ide samo kad se donese pravosnažnosna presuda. Težina dela bi trabalo da ima ulogu ali očigledno u Srbiji nista više nema logiku.
  • Apsurd

    11.02.2024 07:53
    Zar niko da vidi?
    Još jedan paradoks. Predsednik AKV (koji je uveo plaćene funkcije u AKV, čiji otac je, dok je bio na istom mestu, primao advokate bez nostrifikacije) čiji podržavaoci su prvi izmislili viber-grupu za vređanje komorskih poteza i rukovodilaca (tada volontera) preterivanjima, lažima, uvredljivim komentarima i vizualima sa umrlicama i uvredama bez ikakve veze sa delovanjem u AKV - sada je izdejstvovao krivično gonjenje za delo humoresknog isticanja nesavesnog i nezakonitog rada po Twiteru (X) i zatvorenim viber-grupama advokata.. Pa vi vidite šta pišete i gde ističete. Uvek ima neko ko može da "potegne organe", mislim državne, jer svoje moralne - nema.
  • Advokat

    10.02.2024 18:25
    @Marino
    Greška! Čitaj, Kokanović je iz Beograda a tačno je da u Novom Sadu postoje advokati kakve ste opisali. Baš pun pogodak!
  • Marino

    10.02.2024 11:53
    Samo tako bravo Beljanski nedajte se provincialcima da gaze po vama nisu Vam do koljena. Svala cast samo tako se moze resiti pokvarenih i neeticnih advokata kojih zao ima pun Novi Sad.
    Direktno su odgovorni za sirenje nasilja jer na pokvaren nacin brane kriminalce.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna